Шановні клієнти!

Доводимо Вас до відома, що 1.08 і 2.08 наш магазин не буде працювати в зв'язку з інвентаризацією складу.
Вибачте за тимчасові незручності!

Головна / Новини /

Вантажні бокси TERRA DRIVE

Новини

04.08.2016

Вантажні бокси TERRA DRIVE

Вантажні бокси Terra Drive
 
Приємна новина, а в асортименті інтернет – магазину Era Parts з’явились вантажні бокси українського виробництва Terra Drive.

Модельний ряд включає бокси об’ємом 320, 420, 440 і 480 літрів. Всі бокси виготовленні з якісного пластику. Поверхня має «пісочну» структуру, таке рішення було прийнято після випробувань боксів в умовах українських доріг – глянцеві бокси швидше втрачають первозданний вигляд і за великої кількості піску та дрібних камінців, що летять з під коліс автомобілів.



При розробці боксів, окрему увагу приділили посиленню дна. Три стальних труби, розміщенні по всій довжині бокса, розподіляють вагу вантажу. До речі, самі труби обробленні антикорозійним засобом.

Кріплення боксу здійснюється за допомогою універсальної скоби. Це дає змогу закріпити бокс на поперечини будь-якої конфігурації.



Після великої кількості тест-драйвів, та аналізу ефективності дизайну, з точки зору користувача, було посилено краї кришки, це дає змогу служити боксу ще довше.

Українське виробництво, відсутність витрат на розмитнення та грамотна логістика, дає змогу запропонувати демократичну ціну кінцевому покупцю.