Шановні клієнти!

Доводимо Вас до відома, що 1.08 і 2.08 наш магазин не буде працювати в зв'язку з інвентаризацією складу.
Вибачте за тимчасові незручності!

Головна / Новини /

Як правильно обрати та купити акумулятор

Новини

05.06.2015

Як правильно обрати та купити акумулятор

Кожен водій добре розуміє призначення акумулятора у своєму транспортному засобі: він відповідає за старт мотора, а також слугує резервним джерелом живлення в автомобілі у випадку виходу із ладу генератора.
Правильно підібраний авто акумулятор − це гарантія безперебійної роботи автомобіля та запорука хорошого настрою водія.
Інтернет-магазин авто товарів та автозапчастин Era Parts пропонує для Вас широкий вибір автомобільних акумуляторів найвідоміших виробників за спеціальними пропозиціями! Ми допоможемо Вам правильно обрати та купити акумулятор у Львові!
 
Обираючи акумулятор, зверніть увагу на такі показники:
 
1.   Тип − призначення авто акумулятора для його подальшої експлуатації.
2.   Ємність або потужність акб − це кількість хвилин, коли акумулятор безперервно може подавати мінімальну напругу, необхідну для роботи автомобіля. Придбайте авто акумулятор із високими показниками, це стане Вам у нагоді особливо в зимовий період.
3.   Пускова потужність струму − це межа максимальної вихідної потужності, яку автомобільний акумулятор здатний видавати протягом півхвилини при температурі 18 градусів нижче нуля. Цей показник вказується в документації на автомобіль і залежить від багатьох факторів − типу двигуна, об’єму, кількості поршнів тощо.
4.   Полярність (+ / -)  −  розташування полюсних виводів (клем) відносно корпусу акумулятора для авто.
5.   Розмір акумулятора − відповідність акб конструктивним  особливостям Вашої автомашини (місце встановлення, спосіб кріплення), беручи до уваги довжину, ширину та висоту автомобільного акумулятора.
6.   Виробник − у Інтернет-магазині Era Parts представлений широкий вибір високоякісних авто акумуляторів найвідоміших брендів: Bosch, Energizer, Lavita, Topla, Varta. 
 
Відтепер купити акумулятор у Львові легко! Наші менеджери допоможуть обрати авто акумулятор, який якнайкраще підійде для Вашого транспортного засобу та відповідатиме усім Вашим вимогам. Ми надамо Вам повну та ґрунтовну консультацію щодо вибору акб та порадимо, як купити акумулятор, який слугуватиме Вам багато-багато років.
Інтернет-магазин Era Parts − завжди найкращі пропозиції для найкращих клієнтів!