Шановні клієнти!

Доводимо Вас до відома, що 1.08 і 2.08 наш магазин не буде працювати в зв'язку з інвентаризацією складу.
Вибачте за тимчасові незручності!

Головна / Новини /

Вибір велобагажника Thule ProRide 591 на дах автомобіля

Новини

31.07.2015

Вибір велобагажника Thule ProRide 591 на дах автомобіля

Сезон літнього відпочинку та незабутніх мандрівок у розпалі. Безліч цікавих місць та недоступних вершин ваблять подорожуючих та дарують азарт для їх підкорення. Автомобіль не завжди може стати у нагоді, адже природа відкриває багато місць, які можна підкорити тільки на велосипеді. Як же доставити велосипед у віддалені місцевості та поринути у захоплюючу подорож? Якщо Ви власник автомобіля − вихід знайдено! Купіть велобагажник − і Ваш двоколісний друг буде завжди поруч із Вами та даруватиме море задоволення від активного відпочинку.

Серед великої кількості запропонованих моделей велобагажників, а саме багажників на фаркоп, на дах, та на задні двері авто, виокремимо велокріплення на дах автомобіля та поговоримо про нього більш детально.

Велобагажник на дах автомобіля вважається найбільш поширеним та безпечним способом транспортування велосипеда та є незамінною річчю для людей, які ведуть активний спосіб життя. Такий вид вело багажника дозволяє спростити доступ до багажника та задніх дверей авто та задіяти їх у інших цілях. Ще однією вагомою перевагою такої продукції є легкість монтажу: Ви можете самостійно встановити вело багажник, основне − купіть якісну модель, яка прослужить Вам багато років та завжди безпечно транспортуватиме Ваш велосипед.

Пропонуємо Вашій увазі багажники Thule − продукцію шведської фірми, яка протягом сорока років успішно працює на ринку автомобільних аксесуарів та представляє якісні багажники для перевезення усіх видів велосипедів із різними розмірами коліс. Велокріплення компанії легко встановлюються та знімаються, зручні та прості у користуванні, замикаються на ключ та цілком надійні.

Велобагажник Тhule 591

Одна із найбільш відомих та успішних моделей марки Thule для перевезення одного велосипеда на даху автомобіля є Thule ProRide 591. До основних переваг велобагажника Тhule 591 зарахуємо:

1. Універсальний, можна встановлювати із будь − якого боку даху автомобіля на всі види поперечин.
2. Зручний та швидкий у монтажі та демонтажі (без використання спеціальних інструментів).
3. Його основа виготовлена із алюмінію, завдяки чому вага конструкції є невеликою.
4. Швидке та легке кріплення велосипеда на багажник забезпечує абсолютно новий тип конструкції саморегульованого утримувача рами.
5. Може бути використаним для перевезення велосипедів із круглими рамами (діаметром 22 − 80 мм) та овальним рамами (шир. 80 мм, вис. 100 мм).
6. Колеса безпечно закріплюються регульованими пластиковими ремнями із гумовими подушечками.
7. Комплектується зручними регульованими підставками для коліс.
8. Замикає на ключ велосипед та насадку на багажнику.
9. Дозволяє перевозити велосипеди із вагою не більше 20 кг.

Зверніть увагу, Тhule Рroride 591 є переможцем різноманітних тестів та відповідає усім нормам City-Crash.
Встановивши Тhule 591 Рroride на даху Вашого автомобіля, Ви станете власником найбільш елегантної та зручної моделі для транспортування велосипеда.

Подбайте про свою подорож вже сьогодні! Купіть велобагажник на дах автомобіля Тhule 591 в Інтернет-магазині EraParts − і Ваша мандрівка стане ще цікавішою та даруватиме Вам тільки приємні враження!

Велобагажник на крышу автомобиля