Шановні клієнти!

Доводимо Вас до відома, що 1.08 і 2.08 наш магазин не буде працювати в зв'язку з інвентаризацією складу.
Вибачте за тимчасові незручності!

Головна / Новини /

Види велобагажників

Новини

24.06.2015

Види велобагажників

Останніми роками все більшої популярності набуває велоспорт. Тисячі шанувальників − велосипедистів щодня підкорюють багатометрові траси, непроїзні бездоріжжя, місцевості, які не здатний подолати жодний автомобіль. Проте іноді трапляються ситуації, пов’язані із потребою транспортування велосипеда. В який спосіб можна перевозити велосипед на автомобілі та що прийде на допомогу у такому випадку − про це читайте у нашій статті.

Автомобільний велобагажник або ж автомобільне велокріплення − це спеціально призначений засіб для транспортування велосипеда, це відмінне рішення для перевезення велосипеда з точки зору економії місця у салоні автомашини.
Вело багажник стане у нагоді, якщо Ви маєте у користуванні автомобіль, проте ніколи не забуваєте про свого “двоколісного друга”.
 
Автомобільні велобагажники розрізняються за типом кріплення. Для того, щоб Вам було зручно перевозити велосипед, Ви можете купити багажник на дах автомобіля, на фаркоп та на задні двері.


велобагажник Thule
Велокріплення на дах автомобіля є найбільш поширеним способом транспортування та вважається найбільш безпечним варіантом перевезення велосипеда. Сучасні велобагажники можуть встановлюватися на будь-який оригінальний чи універсальний дах автомобіля та забезпечують надійну фіксацію велосипеда.
 
В Інтернет-магазині EraParts Ви можете купити багажники Thule на дах автомобіля, які зарекомендували себе завдяки високій якості та надійності. Пропонуємо Вашій увазі автобагажник Thule Proride 591, який вважається найбільш успішним проектом марки останніх років.
Thule Proride 591 − це універсальна модель для перевезення одного велосипеда, яка, завдяки новій унікальній конструкції утримувача рами, дозволяє легко та без надмірних зусиль встановити велосипед на багажнику. Також у продажу Thule HT 532 − сучасне універсальне велокріплення, яке підходить для більшості моделей велосипедів, характеризується високою надійності та простотою встановлення.


велобагажник Thule
Велобагажник на фаркоп − це зручний спосіб перевезення велосипеда, який не потребує великих зусиль у встановленні та дозволяє одночасно транспортувати аж 4 велосипеди. Таке кріплення дозволить розвантажити дах Вашого автомобіля та задіяти його для перевезення іншого вантажу. Якщо Ваше захоплення велоспортом розділяють інші члени родини або ж друзі − велокріплення на фаркоп стане для Вас оптимальним варіантом.
 
EraParts пропонує Вашій увазі Thule HT 929 − надійний та елегантний пристрій для кріплення 3 велосипедів, який завдяки простоті встановлення, компактності та безлічі  інноваційних функцій стане Вам у пригоді для відмінного відпочинку. Завжди у наявності вело кріплення Thule HT 928 та Thule HT 940 − моделі, які дозволяють одночасно перевозити 2 велосипеди.


велобагажник Thule
Перевезення велосипеда на задніх дверях автомобіля  є одним із можливих варіантів для його транспортування. Такий тип велокріплення підійде для позашляховиків, мінівенів, мікроавтобусів та дасть можливість розвантажити дах автомобіля та спростити доступ до його багажника.

У нашому Інтернет-магазині Ви можете купити багажники Thule на задні двері автомобіля таких моделей: Thule HT 9103 − легке у встановленні, компактне, обладнане унікальною системою замикання кріплення для перевезення 3 велосипедів та Thule HT9106 − надійний, регульований за висотою встановлення та обладнаний індивідуальними утримувачами рам велобагажник для 2 велосипедів.

Який б із видів велобагажників Ви б не обрали, знайте: Ви завжди швидко та надійно доставите велосипед до потрібного місця. Визначтеся із  основними характеристиками Вашої майбутньої покупки, огляньте представлені на нашому сайті моделі  − та зробіть вдалий вибір велокріплення. Знайте, що з велобагажниками Thule Ваш велосипед завжди буде поруч із Вами, а Ваша мандрівка чи прогулянка обов’язково стане незабутньою!