Шановні клієнти!

Доводимо Вас до відома, що 1.08 і 2.08 наш магазин не буде працювати в зв'язку з інвентаризацією складу.
Вибачте за тимчасові незручності!

Головна / Новини /

Рекомендації в виборі автохолодильника та термосумки

Новини

17.06.2015

Рекомендації в виборі автохолодильника та термосумки

Будь-яка поїздка чи відпочинок на природі супроводжуються смачними частуваннями. Для того, щоб приготована їжа довго зберігалася та була придатною для споживання, а напої були вчасно охолодженими, потрібно заздалегідь подумати про їхнє транспортування. Саме в таких випадках у нагоді стане автохолодильник чи термосумка − універсальні прилади для зберігання продуктів. Що з них стане оптимальним варіантом саме для Вас та як не помилитися у виборі − спробуємо описати у цій статті.

Термосумка
 
Вибираємо авто холодильник
 
При виборі автомобільного холодильника візьміть до уваги такі критерії:

1. Спосіб охолодження.
За способом охолодження автохолодильники поділяються на компресорні (економні, проте дуже чутливі до вібрацій), абсорбційні (економні, чутливі до струсів, придатні для тривалих туристичних поїздок) та термоелектричні (здатні як охолоджувати, так і нагрівати продукти). Зверніть увагу, що найбільш поширені холодильники  в машину − термоелектричні моделі, які є безшумними, нечутливими до вібрацій, проте мають невеликий об’єм.

2. Спосіб розміщення.
Серед автохолодильників виділяють переносні та вбудовані моделі. Переності прилади є зручними у користуванні, адже є мобільними; вбудовані − можуть розміщуватися у різноманітних нішах транспортного засобу, наприклад, у підлокітниках чи між сидіннями.

3. Об’єм.
При виборі холодильника в машину беріть до уваги показники його місткості. Якщо Ви вирушаєте на тривалий заміський відпочинок або ж відпочиваєте у широкому колі друзів, Вам у нагоді стане автохолодильник із великим об’ємом − до 60 л. Якщо ж для Вашої поїздки не знадобиться значний запас продуктів, прилади із невеликим об’ємом ( 10 − 15 л) стануть для Вас найкращим варіантом.

4. Тип зарядного пристрою.
Обираючи автохолодильник, зверніть увагу на тип зарядного пристрою. Запам’ятайте, що холодильники в машину можуть заряджатися від автомобільного прикурювала (12 Вт), від розетки (220 Вт) або ж від акумулятора холоду − спеціального пластикового контейнера, наповненого теплоємний сольовим розчином. Інколи трапляються моделі, які працюють на зрідженому газі (пропані або бутані).

5. Вид контейнеру.
Контейнер автохолодильника може бути простим, складатися із однієї секції, а може містити перегородки та відділ для пляшок. Обиріть для себе такий тип контейнера, у якому Вам буде зручно зберігати і транспортувати продукти та напої.

Автохолодильник

Якщо Ви вирішили придбати автохолодильник, Інтернет-магазин Era Parts пропонує Вашій увазі великий асортимент моделей найвідоміших виробників, які Ви можете підібрати за показниками місткості, типу живлення, часу збереження температури, кольору тощо. У нас Ви можете купити холодильник в машину з найкращим співвідношенням ціни − якості!
Якщо Ви вагаєтеся, чи саме автохолодильник стане для Вас найкращим варіантом для перевезення та зберігання продуктів, пропонуємо Вам ознайомитися із ще одним приладом для транспортування страв у дорозі − із термосумкою (або ж сумкою-холодильником).
 
 
Вибираємо термосумку
 
Сумка-холодильник − це автомобільний аксесуар, який забезпечує охолодження продуктів у схожому до автомобільного холодильника режимі, проте має деякі свої особливості.

Сумка-холодильник

Для вдалого вибору термосумки зверніть увагу на такі показники:

1.Об’єм.
Для піших подорожей у нагоді стане невелика сумка- холодильник із об’ємом 2 − 3 л, яка зберігатиме холод протягом 4 − 5 год, а при використанні акумулятора холоду − аж 12 год. Для автомобільних поїздок та для відпочинку у великому колі друзів купіть сумку із більшим об’ємом, який може сягати до 50 л.

2. Акумулятор холоду.
Залежно від моделі сумки-холодильника акумулятор холоду може бути у рідкому, гелеподібному та кристалічному вигляді та може мати різний розмір. Запам’ятайте, що більший розмір акумулятора набагато довше підтримує низьку температуру в контейнері сумки.

3. Матеріал.
Зовнішнє оздоблення термосумки − це матеріали, які не промокають, відмінно очищаються, швидко висихають та не пропускають сонячне світло. При виборі сумки-холодильника зверніть особливу увагу на її внутрішнє покриття: у якісних та більш дорогих моделях використовуються світло- та тепловідбиваючі матеріали, які значно довше зберігають низьку температуру. У дешевших моделях стінки контейнера покриті синтетичними тканинами, які, навіть за найсприятливіших умов, підтримують холод протягом 3 − 4 год. 

4. Зручність перенесення.
Якщо Ви купуєте сумку- холодильник, зверніть особливу увагу на наявність у ній широких м’яких ручок та шлейки для перенесення на плечі. Якщо обрана Вами модель має більший об’єм та переносити вручну її буде важко, виберіть модель із телескопічними ручками та рухомими роликами − це значно полегшить процес її транспортування.

В Інтернет-магазині EraParts завжди в наявності широкий вибір термосумок відомих виробників. Ми допоможемо підібрати Вам сумку-холодильник тієї моделі, яка найбільше відповідатиме Вашим вимогам.

термосумка
 

Підсумовуючи, скажемо: автохолодильники забезпечують свіжіть та охолодження продуктів протягом тривалішого часу, ніж термосумка. Проте сумки-холодильники є мобільними, та стануть для Вас оптимальним варіантом для недовгих поїздок, пікніків та відпочинку на пляжі. Візьміть до уваги, що вартість вищеописаних моделей також відрізняється: ціна автомобільних холодильників значно перевищує вартість термосумки.
Зважте на усі вищезазначені критерії та зробіть вдалий вибір! Гарної Вам покупки!