Шановні клієнти!

Доводимо Вас до відома, що 1.08 і 2.08 наш магазин не буде працювати в зв'язку з інвентаризацією складу.
Вибачте за тимчасові незручності!

Головна / Новини /

Автозапчастини оптом у Інтернет - магазині EraParts

Новини

24.07.2015

Автозапчастини оптом у Інтернет - магазині EraParts

EraParts – Інтернет-магазин автозапчастин у Львові − є добре знаним у нашому місті та багатьох інших містах України і отримав статус надійного партнера у галузі продажу автомобільних запчастин до легкових та вантажних авто. Завдяки ретельному вивченню ринку сучасних автозапчастин та відмінному орієнтуванню серед усіх представлених пропозицій у цій галузі, ми отримали унікальний досвід підбору високоякісних комплектуючих до авто. Прямі зв’язки із постачальниками дозволяють індивідуально розглянути кожне замовлення та виконати його у найкоротші терміни.
Автозапчастини опт

Гуртівня автозапчастин EraParts є регіональним представником відомої компанії Inter Cars у західному регіоні − саме це дозволяє отримувати автомобільні запчастини, які пройшли ретельний контроль якості та є надійними та довговічними у процесі експлуатації.

Ми пропонуємо вигідні умови співпраці для гуртових покупців, а саме:
1. Представляємо широкий асортимент автозапчастин та розхідних матеріалів найвідоміший виробників.
2. Індивідуально розглядаємо кожне замовлення.
3. Пропонуємо гнучку та привабливу систему знижок.
4. Автозапчастини гуртом доставляються безкоштовно.
5. Оплата здійснюється зручним способом − готівкою або безготівковим розрахунком.
6. Надаємо кваліфіковану консультацію за усіма запитаннями щодо вибору, встановлення та подальшої експлуатації автозапчастин.

Купувати автозапчастини оптом у Інтернет-магазині EraParts завжди вигідно та зручно! Скористайтеся  постійно діючими пропозиціями та акційними цінами на широкий асортимент товарів! Автозапчастини гуртом від нашої компанії − це висока якість за розумними цінами!