Шановні клієнти!

Доводимо Вас до відома, що 1.08 і 2.08 наш магазин не буде працювати в зв'язку з інвентаризацією складу.
Вибачте за тимчасові незручності!

Головна / Новини /

Відеореєстратори - головні критерії вибору

Новини

26.05.2015

Відеореєстратори - головні критерії вибору

З кожним, навіть найбільш досвідченим водієм, траплялися суперечливі ситуації на дорозі, для вирішення яких потрібні були додаткові докази чи свідчення. Завбачливим автовласникам, транспортні засоби яких були облаштовані відеореєстраторами, вдавалося владнати непорозуміння, адже беззаперечні докази були у них “в руках”.
Відеореєстратор - відеокамера, яка призначена для зйомки ситуації навколо автомобіля або всередині салону при його русі чи на стоянці - останнім часом набуває статусу не додаткового аксесуару, а першочергової необхідності. 
 
Відеореєстратор

 
Основними критеріями для вибору автовідеореєстраторів є:
1.Роздільна здатність та чутливість матриці - важливі параметри, які впливають на якість та деталізацію відео. Відео може здійснюватись у форматах VGA (640 × 480), HD (1280 × 720) і Full HD (1920 × 1080). Рекомендуємо для кращої деталізації обирати автомобільний відеореєстратор з роздільною здатністю HD або Full HD. Його вища ціна обов’язково виправдає себе у процесі подальшої експлуатації.
2. Кут огляду - один із найбільш важливих показників автомобільного відеореєстратора, від якого залежить ширина охопленого простору навколо транспортного засобу. Якщо під час руху Ви хочете якісно фіксувати сусідню смугу, дорожні знаки, узбіччя та припарковані автомобілі, радимо Вам купити відеореєстратор із кутом огляду 120° і більше.
3. Об’єм пам’яті - якісне, чітке та деталізоване відео потребує значної кількості пам’яті, яка може бути вбудованою чи на карті. Якщо Ви вирішили купити відеореєстратор для авто із картою, обов’язково поцікавтеся максимальним обсягом пам’яті, що підтримує обрана Вами модель. Запам’ятайте: чим вищий цей показник, тим краще.
4. Режим запису - спосіб запису відео. Автомобільні відеореєстратори здійснюють запис відео у двох режимах: безперервному та циклічному, хоча існують моделі, які підтримують обидва. Безперервний режим передбачає запис відео до тих пір, доки на карті пам’яті є вільне місце. Циклічний - реєстратор здійснює запис відео частинами (файлами), різними за тривалістю - 3, 10 або 15 хвилин. Після заповнення пам'яті, нові файли записуються на місці тих, які були записані найпершими.
5. Дисплей - впливає на зручність перегляду картинки. За своєю конструкцією дисплеї поділяються на: вбудовані, відкидні, поворотно - відкидні на180° та 270°, розворотні. Рекомендуємо Вам звернути увагу на моделі відеореєстраторів із відкидними та поворотними дисплеями.
6. Діагональ дисплею - величина діагоналі дисплею, що впливає на зручність користування обраною моделлю. Ви можете купити відеореєстратор із діагоналлю від 1.4" до 2.7".
7. Кількість камер - різні моделі автомобільних відеореєстраторів обладнані 1 або ж 2 камерами. Їх кількість впливає на панорамність зображуваної картинки.
8. Вид кріплення - визначає спосіб встановлення відеореєстратора на лобовому склі автомобіля. Кріплення у вигляді присоски дозволяє легко змінювати місце розташування моделі на склі, а кріплення способом наклейки є менш маневреним, хоча значно надійніше.
9. GPS - навігатор - глобальна система позиціонування (Global Positioning System), яка визначає місце знаходження, використовуючи дані супутникових сигналів. Автомобільні відеореєстратори, обладнані цією опцією, допомагають водієві зорієнтуватися із місцем перебуванням та легко керувати навіть на незнайомих ділянках дороги.
10. Вид енергоспоживання - тип живлення моделі. Для переважної більшості відеореєстраторів джерелом живлення є автомобіль, проте окремі моделі обладнані вбудованим акумулятором. Саме така особливість робить автомобільний відеореєстратор автономним пристроєм і дозволяє використовувати його як портативну камеру у випадку потреби.
11. Додаткові функції - інфрачервоне підсвічування дисплею, антирадар, датчик руху, датчик удару - значно покращують якість та безпеку руху. Наявність чи відсутність цих опцій залежить від моделі відеореєстратора та впливає на його ціну.
 
Відеореєстратори

 
Відеореєстратор для автомобіля  - це не примха водія, а потреба часу. Водій, в салоні якого є відеореєстратор, має велику перевагу при вирішенні спірних питань. Іноді інформація, отримана з автомобільного відеореєстратора, може стати доленосною для учасників дорожнього руху.
В Інтернет - магазині Era-Parts Ви можете вибрати та вигідно купити відеореєстратор для авто. У нас представлений широкий асортимент відеореєстраторів, серед яких ми обов’язково підберемо модель, яка влаштує Вас за своїми функціями!
Ми пропонуємо купити автовідеореєстратор у Львові за вигідною ціною!
Подбайте про безпеку руху вже сьогодні разом з відеореєстратором від Era-Parts.