Шановні клієнти!

Доводимо Вас до відома, що 1.08 і 2.08 наш магазин не буде працювати в зв'язку з інвентаризацією складу.
Вибачте за тимчасові незручності!

Головна / Новини /

Вибираємо автосигналізацію

Новини

09.07.2015

Вибираємо автосигналізацію

Кожен власник будь-що намагається вберегти свій автомобіль від стороннього втручання, тому повсякчас дбає про його безпеку. Розсудливі водії встановлюють на транспортний засіб спеціальний охоронний комплекс − автосигналізацію, яка оповіщає господаря у випадку небезпеки та допомагає запобігти спробі викрадення автомобіля.
На ринку існують різноманітні види сигналізацій на авто, тому до їх вибору слід підходити дуже ретельно та виважено.
Автосигналізація автомобіля

Автосигналізації поділяються на такі типи:

1. Односторонні − не забезпечують зворотного зв’язку із власником транспортного засобу, основними їх функціями є управління капотом, багажником та замком дверей. У випадку непередбачуваної ситуації така автомобільна сигналізація може супроводжуватися світловим або ж звуковим оповіщенням. Максимальний радіус дії односторонніх сигналізацій − 200 м на відкритій місцевості. Ціна таких моделей сигналізацій є невисокою.

2. Сигналізації із зворотнім зв’язком (двосторонні сигналізації) − забезпечують зв'язок між автомобілем та його власником за допомогою пейджера, який подає сигнали та оповіщення на брелок. Завдяки брелку-пейджеру здійснюється управління автомобілем і забезпечується контроль за його станом − оповіщення надходять не лише у випадку спроби викрадення автомобіля, але й за умов розрядження акумулятора. Двосторонні сигналізації можуть діяти на відстані до 4 км. Більш висока ціна таких моделей автосигналізацій зумовлена їх надійністю та зручністю користування.

3. Двосторонні автосигналізації із автозапуском − обладнані спеціальною програмою, яка дозволяє встановити автозапуск двигуна на певний час і підтримувати у салоні оптимальну температуру.

4. GSM сигналізації (сигналізації із використанням супутникової системи оповіщення) − це моделі із вбудованим GSM-модулем: їх радіус дії обмежений лише наявністю чи відсутністю супутникового зв’язку. Такі автосигналізації у будь-який час можуть надати власникові транспортного засобу точні дані про місцезнаходження автомобіля і його рух. Їх ціна є вищою, ніж у вищеописаних моделей.

Підсумовуючи, скажемо: якщо Ви маєте намір купити автосигналізацію, насамперед, звертайте увагу на дальність її дії та на стійкість системи до спроб проникнення у транспортний засіб. Не вимагайте від автосигналізації надто багато, а запам’ятайте, що основною її функцією є оповіщення власника про те, що відбувається з його автомобілем.

Отже, автосигналізація − це частина системи, що запобігає викраденню автомобіля, яка, як правило, встановлюється у комплексі із механічними блокувальниками коробки передач, капота та керма. Саме так забезпечується надійний захист від викрадення.
Автосигналізація Шеріф

В магазині аксесуарів та автозапчастин EraParts Ви можете вибрати та купити односторонні та двосторонні автосигналізації, а також сигналізації на авто із вбудованим GSM-модулем та безліччю додаткових функцій таких виробників: StarLine, Chameleon, Magic Systems, Jaguar, Convoy, Pantera, SHERIFF, ALLIGATOR та ін.

Зверніть особливу увагу на сигналізацію SHERIFF, яка має цілком доступну ціну та необхідний набір функцій, що забезпечує високий рівень захисту транспортного засобу.
Ми допоможемо підібрати необхідну модель автосигналізації  SHERIFF для Вашого автомобіля − саме вона забезпечить комфорт та безпеку Вашого транспортного засобу протягом багатьох років.
У нас найприйнятніші ціни на автосигналізації у Львові, а також постійно діючі акції на велику групу товарів!