Шановні клієнти!

Доводимо Вас до відома, що 1.08 і 2.08 наш магазин не буде працювати в зв'язку з інвентаризацією складу.
Вибачте за тимчасові незручності!

Головна /

Новини

Новини
Зимовий омивач скла

13.02.2024

Зимовий омивач скла
Поки не настала весна, кожен автомобіліст стикається з такими проблемами, як замерзання омивача скла та утворення льоду в холодну пору. Також сучасні засоби допомагають захистити лобове скло від обмерзання.
Експрес діагностика АКБ, стартера та генератора високоточним професійним тестером Bosch

15.11.2022

Експрес діагностика АКБ, стартера та генератора високоточним професійним тестером Bosch
Замов експрес діагностику акумулятора, стартера та генератора свого автомобіля високоточним професійним тестером Bosch з отриманням на місці результатів діагностики, а також фахової консультації
Акумулятори Bosch

18.10.2022

Акумулятори Bosch
Широкий вибір акумуляторів Bosch у
наявності та за привабливою ціною від Автоцентру "ЕРА"
Вантажні бокси TERRA DRIVE

04.08.2016

Вантажні бокси TERRA DRIVE
Приємна новина, а в асортименті інтернет – магазину Era Parts з’явились вантажні бокси українського виробництва Terra Drive.
Експлуатація автомобіля восени

10.09.2015

Експлуатація автомобіля восени
Ну ось і закінчилися теплі деньки , настала осінь . На вулиці стало холодніше, рано темніє і пізно світає . У цей час змінюються не тільки погодні умови і навколишній пейзаж , а й умови експлуатації автомобіля. Кілька порад, на що варто звернути увагу рядовим автолюбителям восени − далі.  
Вибір велобагажника Thule ProRide 591 на дах автомобіля

31.07.2015

Вибір велобагажника Thule ProRide 591 на дах автомобіля
Сезон літнього відпочинку та незабутніх мандрівок у розпалі. Безліч цікавих місць та недоступних вершин ваблять подорожуючих та дарують азарт для їх підкорення. Автомобіль не завжди може стати у нагоді, адже природа відкриває багато місць, які можна підкорити тільки на велосипеді. Як же доставити велосипед у віддалені місцевості та поринути у захоплюючу подорож? Якщо Ви власник автомобіля − вихід знайдено!
Автозапчастини оптом у Інтернет - магазині EraParts

24.07.2015

Автозапчастини оптом у Інтернет - магазині EraParts
EraParts – Інтернет-магазин автозапчастин у Львові − є добре знаним у нашому місті та багатьох інших містах України і отримав статус надійного партнера у галузі продажу автомобільних запчастин до легкових та вантажних авто. 
Вибір гальмівних колодок

16.07.2015

Вибір гальмівних колодок
Безпека дорожнього руху − це золоте правило, яке повинен пам’ятати кожен водій. Хочеш насолодитися відмінною їздою, безперешкодно дістатися до місця призначення, подарувати чудову подорож друзям та рідним − пам’ятай про справність свого автомобіля, а про гальмівну систему − насамперед!
Вибираємо автосигналізацію

09.07.2015

Вибираємо автосигналізацію
 Кожен власник будь-що намагається вберегти свій автомобіль від стороннього втручання, тому повсякчас дбає про його безпеку. Розсудливі водії встановлюють на транспортний засіб спеціальний охоронний комплекс − автосигналізацію, яка оповіщає господаря у випадку небезпеки та допомагає запобігти спробі викрадення автомобіля. На ринку існують різноманітні види сигналізацій на авто, тому до їх вибору слід підходити дуже ретельно та виважено.
Вибір автомобільного фільтра

02.07.2015

Вибір автомобільного фільтра
Цілісність автомобіля утворюють взаємопов’язані між собою запчастини, кожна з яких має своє призначення. Проте існують запчастини на авто, від справності та вчасної заміни яких залежить робота інших комплектуючих. Одними із таких запчастин є фільтри − деталі, призначені для очищення газу чи рідини від частин, які можуть спричинити шкоду усьому механізмові автомобіля.
Види велобагажників

24.06.2015

Види велобагажників
Останніми роками все більшої популярності набуває велоспорт. Тисячі шанувальників − велосипедистів щодня підкорюють багатометрові траси, непроїзні бездоріжжя, місцевості, які не здатний подолати жодний автомобіль. Проте іноді трапляються ситуації, пов’язані із потребою транспортування велосипеда. В який спосіб можна перевозити велосипед на автомобілі та що прийде на допомогу у такому випадку − про це читайте у нашій статті.
Рекомендації в виборі автохолодильника та термосумки

17.06.2015

Рекомендації в виборі автохолодильника та термосумки
Будь-яка поїздка чи відпочинок на природі супроводжуються смачними частуваннями. Для того, щоб приготована їжа довго зберігалася та була придатною для споживання, а напої були вчасно охолодженими, потрібно заздалегідь подумати про їхнє транспортування. Саме в таких випадках у нагоді стане автохолодильник чи термосумка − універсальні прилади для зберігання продуктів. Що з них стане оптимальним варіантом саме для Вас та як не помилитися у виборі − спробуємо описати у цій статті.
Як правильно обрати та купити акумулятор

05.06.2015

Як правильно обрати та купити акумулятор
Кожен водій добре розуміє призначення акумулятора у своєму транспортному засобі: він відповідає за старт мотора, а також слугує резервним джерелом живлення в автомобілі у випадку виходу із ладу генератора.
Правильно підібраний авто акумулятор − це гарантія безперебійної роботи автомобіля та запорука хорошого настрою водія.
Відеореєстратори - головні критерії вибору

26.05.2015

Відеореєстратори - головні критерії вибору
З кожним, навіть найбільш досвідченим водієм, траплялися суперечливі ситуації на дорозі, для вирішення яких потрібні були додаткові докази чи свідчення. Завбачливим автовласникам, транспортні засоби яких були облаштовані відеореєстраторами, вдавалося владнати непорозуміння, адже беззаперечні докази були у них “в руках”.
Велобагажник Thule Proride TH 591

29.04.2015

Велобагажник Thule Proride TH 591
Мабуть, кожному із Вас доводилося бачити велосипедиста - втомленого, спітнілого, але безмежно щасливого. Для багатьох шанувальників спорту велосипедстав справжнім другом, з яким впевнено можна долати будь - які перешкоди та досягати високих цілей. 
Бризговики

19.11.2014

Бризговики
В інтернет магазині Era Parts з'явились автомобільні бризговики

07.07.2014

Велобагажник в прокат
Прокат автомобільних багажників Thule
Акумулятори TOPLA

19.05.2014

Акумулятори TOPLA
В інтернет магазині Era Parts з'явились акумулятори TOPLA
Набори автомобіліста

14.11.2013

Набори автомобіліста
Відтепер на нашому сайті представлені так звані автомобільні набори.
З днем автомобіліста

26.10.2013

З днем автомобіліста
День автомобіліста!
  • Виводити по:
  • 20